У Києві молода дівчина вирішила показати майстер-клас, як водити автомобіль ногами. Вона у вікно автомобіля виставила ногу. Оригиналку зняли на відео, яке потрапило в мережу. Ролик став популярним завдяки сторінці Київ Оперативний.

Дівчина посміхалася перехожим і навіть не соромилась того, що її знімають на відео. Під відео йдеться, що у дівчини відмінний педикюр, який привертає увагу, але як вплине така їзда на безпеку дорожнього руху.

Водій з ногою у вікні Фото: скріншот

У коментарях користувачі почали активно дискутувати з приводу причин такого вчинку дівчини. Користувачі предоположили, що дівчина пересіла з механічною коробки передач на автоматичну і так ізолювала ліву ногу, яка тягнеться до педалі зчеплення. Ще один коментатор вирішив, що при зіткненні прекрасна нога дівчата буде зламана в трьох місцях. Інші ж заявили, що цієї водительнице при аварії стане зрозумілий сенс виразу «в рот мені ноги». Була думка про те, що дівчина на попередньому світлофорі пофарбувала нігті, а тепер їх сушить.

Нещодавно в мережі з'явилося повідомлення про те, що в Києві на пішохідний міст на Труханів острів виїхав автомобіля. Поліція шукає автора цієї витівки, а в коментарях до посту в соцмережах заявили, що за таке треба карати серйозними штрафами.

Нагадаємо Знай повідомляв, що в Києві на пішохідний міст на Труханів острів виїхав невідомий.

Знай писав, що в Дніпрі перекинулася фура, в якій були упаковки з пляшками пива.

Нещодавно Знай передавав, що в азовське море припаркувався елітний автомобіль.