У суботу, 4 липня, мешканка Тернопільської області відсвяткувала свій 100-ій ювілей, з чим її привітали всі мешканці області. Детальніше про це розповідає видання "Тернополяни".

Відомо, що вчора, 4 липня, Марія Штира відсвяткувала своє 100-річчя, що не могли обійти увагою жителі району і області. З почесним ювілеєм іменинницю привітали жителі села Росохач, а також міський голова Чорткова Володимир Шматько, перший заступник Василь Воциховский, начальниця управління культури релігії і туризму Ольга Дембицкая, в. о. старості села Оксана Штира, заступник гендиректора ТОВ "Нива" Худоба Кован спільно із заступником директора Іваном Батрином.

Марія Штира / фото: Тернополяни

"Благословенні Ви, пані Маріє, що отримали від Всевишнього такий щедрий дар - прожити ціле століття. Від імені всієї Чортківської громади щиро вітаємо Вас і Вашу родину! Бажаємо Вам Божої ласки, міцного здоров’я та світлої пам’яті. Щоб Ви своїми роками та досвідом радували всіх, скільки Бог дозволить, скільки вистачить сили. Ми щасливі, що у нашій громаді пощастило мати таку ювілярку", - звернувся до Марії Володимир Шматько.

Марія Штира / фото: Доба

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Іменинниця отримала від своїх гостей незліченна кількість квітів і подарунків, віддячивши всіх присутніх горою приємних слів. Мешканці висловили гордість за свою односельчанку, яка протягом життя наполегливо та сумлінно працювала і змогла виховати дітей, онуків, правнуків і праправнуків, за що отримала подяку.

Нагадаємо, що медики з Тернополя провели складну операцію, щоб врятувати життя пацієнту.

Як повідомляв портал Знай.иа на Тернопільщині лікарі відмовилися приймати тяжко хвору жінку.

Також Знай.иа писав, що у Тернополі 90-річна жінка перемогла коронавірус.