Нова форма карантину привела до обурення місцевої влади Тернополя та Луцька. Вони вважають, що підстав для введення жорстких заходів і обмежень немає, а міста постраждають від тотального локдауна ще більше, ніж постраждали навесні. Так мер Тернополя вийшов в ефір на своїй сторінці в Facebook і пригрозив центральній владі в Києві протестами городян.

Сергій Надал заявив, що міська рада висловив рішучу незгоду з рішенням уряду про занесення Тернополя в червону зону і з транспортною блокадою міста. Надал заявив, що жителі міста повертаються з поїздок, а доїхати додому не можуть.

Крім того, тернопільський міський голова нагадав, як під час жорсткого карантину в Києві працював ресторан Велюр нардепа Тищенко і його ніхто не закривав. Нові вимоги влади з Києва можуть лише викликати роздратування у городян.

Після цього мер Тернополя заявив, що городяни будуть відстоювати свої конституційні права і вийти на вулиці міста, якщо це знадобиться. Він також запитав у міністра транспорту і інших членів Кабміну, що вони собою являють вершителями людських доль. Надал нагадав, що основним завданням уряду і всієї влади в Україні - обслуговування українців. Тому він зажадав повернути зупинку поїздів в Тернополі. Також Надал зажадав не зупиняти автобусне сполучення між містами і районами. В кінці міський голова заявив, що ніхто не змусить жити тернополян ні в якій зоні.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські міста, що потрапили в червону зону збунтувалися.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також Знай писав, що у Авакова пригрозили мерам-бунтівникам відповідальністю.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі мер Надал відмовився йти на жорсткий карантин.