На Тернопільщині молодята перетворили весілля на благодійну акцію. Про це розповіли в сюжеті місцевого телеканалу "Т1".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що молодята Антон і Ольга Колеснікови попросили всіх гостей на весіллі замість квітів і цукерок принести іграшки, книги, розмальовки та інші речі для дітей. Всі ці подарунки вони вирішили віддати дітям-сиротам.

"Взагалі це почалося з того, що ми були на весіллі у друзів Олі і там щось подібне було, щоб замість квітів приносити одяг Дитячий, щось такого плану."- розповів Антон Колесніков.

Антон і Ольга Колеснікови, кадр Тіз репортажу Т1: YouTube

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На святі Антона і Ольги були присутні 50 гостей, які із задоволенням підтримали ініціативу молодят і принесли подарунки, про які їх просили в запрошеннях. В основному всі приносили іграшки. На весіллі було лише два букети квітів, проте Ольга зовсім не шкодує про це.

"У нас і так багато квітів залишилося від арки, фотозони... квітів достатньо було" - прокоментувала Ольга.

Однак на цьому молодята не зупинилися і вже після весілля, за власні кошти, докупили ще дитячих речей і відвезли все в дитячий будинок на Корольова в Тернополі.

Вони впевнені, що зробили правильний вибір, адже квіти зів'януть, а дитячі спогади залишаться надовго.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що весілля українців відправило в червону зону цілий район.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Міс Україна" народила сина олігарху з Білорусі.

Також, "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі наречену перед вівтарем залишили без найголовнішого.