У Тернополі чоловік жорстоко розправився з кошеням. Про це розповіли у виданні "Тернопільська липа".

Повідомляється, що в Тернополі двірник одного з ОСББ по вулиці Лесі Українки скоїв немислиме з маленьким кошеням. Чоловік поклав тварину на пеньок і два рази вдарив палицею. Потім він загорнув тіло кошеня в ганчірочку і викинув у смітник.

Читайте Знай в Google News!

Свідком цього стала місцева мешканка на ім'я Сюзанна. Жінка вигулювала собаку і раптом почула глухий звук удару, помітила вона помітила, як чоловік б'є палицею по пеньку, на якому лежало біле кошеня.

У Сюзанни при собі не було мобільного, щоб викликати поліцію, тому вона вирішила простежити за чоловіком. Таким чином жінка з'ясувала, куди він викинув тіло загиблої тварини.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вона стверджує, що раніше вже бачила цього чоловіка. Він постійно прибирає у дворі і розчищає сніг взимку. Мешканці будинку за описом впізнали свого двірника, проте ніхто з них не вірить, що він міг таке вчинити.

Виявилося, що у кошеняти вже були опікуни. Вони надали фотографію тварини до його загибелі.

загиблий кошеня, фото: Тернопільська липа

Жінка звернулася в поліцію і написала заяву за цим фактом.

У спілкуванні з правоохоронцями чоловік заявив, що знайшов кошеня вже мертвим. В даний момент очікуються результати експертизи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Бердянську нелюд кинув обридлого малюка під колеса поїзда.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Львовом шкуродери жорстко розправилися з беззахисним пухнастиком.

Також, "Знай.uа" писав, що на Запоріжжі горе-мисливці відкрили сезон випадкових жертв.