У Тернополі продовжує погіршуватися ситуація з поширенням коронавірусу. Міський голова Сергій Надал, а також обласної адміністрації захворіли. Про це повідомляє ТСН у черговому випуску новин.

Таким чином, заразився Володимир Труш, який потрапив до лікарні. Також захворіли і його заступники. Стан у Надала і Труша задовільний, тому вони керуватимуть містом і областю у віддаленому режимі.

Варто відзначити, що в Україні за попередню добу було зафіксовано 2495 нових випадків зараження. За останню добу видужало 1051 людина. Всього тепер в країні 125 798 випадків зараження з березня.

Нагадавши, Знай писав, що Сергій Надал повідомив про своє зараження коронавірусом. Мер Тернополя розповів, що відчуває лише біль у горлі і якби не позитивний тест, то не звернув би уваги на такий симптом. Тепер він піде на самоізоляцію і буде працювати з дому в онлайн-режимі.

Також Знай передавав, що голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин лікується від коронавірус. Олександр Ганущин лікується від коронавірус. За його словами, кілька днів тому його стан різко погіршився, тому він здав ПЛР тест, який виявився позитивним.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нещодавно Знай писав, що прем'єр-міністр України заявив, що наприкінці вересня в Україні фіксуватимуть до трьох тисяч нових випадків зараження щодоби. За словами Шмигаля, зовсім скоро почне здійснюватися найбільший страх українців. В Україні наприкінці вересня фіксуватимуть приріст коронавірусних хворих до трьох тисяч щодня. Також прем'єр заявив, що в країні будуть завантажені всі лікарні на 80%.