На Тернопільщині припинили чергову спробу покінчити життя самогубством. Цього разу з життям намагалася розлучитися молода дівчина. Інцидент стався в Чорткові. Про це повідомляють тернополяни.

Увечері в Чорткові на дорозі помітили дівчину, яка намагалася стрибнути під колеса автомобілів. Її помітили в районі хлібокомбінату. Дівчина хотіла кинутися під машину.

У мережі з'явилося відео з місця подій. На ньому видно, що на місці прибули правоохоронці та медики на швидкій. З постраждалою дівчиною все в порядку. Вона не отримала травм.

Біля хлібокомбінату дівчина хотіла кинутись під машину! Все добре!

Geplaatst door Підслухано у Чорткові op Zondag 6 september 2020

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадавши Знай писав, що чоловік хотів транслювати свою смерть у соціальній мережі Facebook. Громадянин Франції страждав від невиліковної хвороби і намагався піти з життя публічно. 57-річний Ален Кок страждає захворюванням, через яке його артерії злипаються, і з вечора п'ятниці він перестав їсти і пити. Він використовував свою долю, щоб спробувати внести зміни до французького закону про право на смерть, і оголосив, що буде транслювати свою смерть в прямому ефірі на Facebook.

Також Знай повідомляв, що в Києві чоловік намагався зістрибнути з сьомого поверху висотного будинку, розташованого на Дарниці. До місця подій викликали поліцейських, які стали відмовляти потенційного самогубця від стрибка вниз. Чоловік опинився в неосудному стані і стояв у вікні своєї квартири. Поліцейські спровокували потенційного самогубця на відверту розмову і вмовили його не стрибати.

Нещодавно Знай передавав, що патрульні відвернули спробу самогубства хмельничанина, який хотів стрибнути з даху багатоповерхівки. 16 серпня, близько 18 години, на вулиці Заводській, патрульним надійшов виклик "спроба самогубства". На лінію 102 небайдужі громадяни повідомили, що невідомий чоловік сидить на даху 10-поверхівки.