На Тернопільщині на 54 році життя помер ветеран Афганської війни та відомого в місті нотаріуса Олег Бурлак. Про це пише Типовий Кременець на сторінці у Facebook.

У повідомленні не йдеться про причини смерті, але згадується, що з життя пішов люблячий чоловік, турботливий батько і професіонал своєї справи. У коментарях користувачі висловили співчуття рідним і близьким.

На 54-му році життя згасла свічка прекрасної людини, коханого чоловіка, дбайливого батька, ветерана Афганської війни,...

Geplaatst door Типовий Кременець op Vrijdag 11 september 2020

Нагадавши, Знай писав, що на Львівщині помер ветеран АТО, який пройшов гарячі бої на Донбасі. Йому було тільки 30, але серце не витримало. На Львівщині попрощалися з Сергієм Кліпутаном. Він демобілізувався три місяці тому.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Це ще одна велика втрата для нашого міста. Він патріотично служив батьківщині в третьому окремому територіальному батальйоні" Воля", 24-й механізованій бригаді ім. Д. Галицького та 25-й окремій Дніпропетровській повітряно-десантній бригаді. Був демобілізований три місяці тому.

Висловлюю щирі співчуття всім рідним і близьким. Вічна пам'ять Герою",- йдеться в повідомленні.

Також Знай повідомляв, що у Львові попрощалися з головним педіатром. Чоловік помер від ускладнень коронавірусу. Богдан Остальський віддав більшу частину життя роботі з дітьми.

"Згасла свічка життя Богдана Остальського. Разом з нашими лікарями Богдан усіма силами боровся зі зловісним вірусом. Здавалося з'явилася Надія... і раптом все... Однокурсник, колега, багаторічний головний педіатр управління охорони здоров'я Львівської міської ради",- йдеться в дописі.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині 4 вересня померла 19-річна Ольга Лох із села Раменів Кам'янка-Бузького району. Відомо, що дівчина хворіла на ботулізм, з 19 серпня протягом дев'яти днів лежала в реанімації Пустомитівської центральної районної лікарні, а 28 серпня її виписали.