На Тернопільщині коронавірус продовжує збирати жертв - все більше і більше людей заражаються інфекцією. Навчальні заклади працюють позмінно, приймають дітей за певним графіком або закриваються. Зараз вчителі Тернополя та області змушені працювати в особливій «амуніції» - щитках чи масках.

Мешканка міста Бережани та вчитель однієї з міських шкіл Марі Осуховська виклала на своїй сторінці у Facebook вірш про карантинну освіту. До публікації вона доклала своє фото.

Вірш відображає сучасну дійсність українських школярів і вчителів. У ньому вчитель описала все від дезінфекторів в кожному кутку до масок і щитків на обличчях людей.

Першовересня в щитках,
На перервах в масці,
Дезинфектори в кутках,
Дистанція в класі.

Зум і Вайбер, Ґуґл Міт
Відеоуроки
Ну чому ж ти, злий Ковід,
Нам додав мороки?

Хочемо у клас зайти,
З друзями обнятись,
Після школи у траві
Всі м'яча ганяти.

Забирайся геть, Ковід
Й не приходь ніколи
Хочуть діти всього світу
Знову йти до школи!

Mariia Osukhovska

Першовересня в щитках, На перервах в масці, Дезинфектори в кутках, Дистанція в класі. Зум і Вайбер,Ґуґл...

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще
Geplaatst door Mariya Burylo op Donderdag 10 september 2020

Нагадавши, Знай писав, що на Театральній площі у Тернополі поставили ще один рекорд України. Захід пройшов у рамках святкування Дня міста. Маленькі тернополяни станцювали наймасовіший танець.

Також Знай повідомляв, що в Тернополі ситуація з COVID-19 складається останнім часом складна. За минулу добу було зафіксовано 352 зараження на всю область. Рекордсменом виявився Тернопіль. З 7 вересня місто знаходиться в червоній карантинній зоні, але місцеві жителі і влада не бажають виконувати жорсткі правила.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині складається не райдужна ситуація з поширенням коронавірусу. Інфекцію виявляють у великої кількості людей щодня. Станом на 14 вересня COVID-19 був виявлений у 353 осіб за останню добу. З початку карантину вірус був виявлений у 9 226 осіб, які проживають на території Тернопільської області.