У Тернополі на вулиці Довженка планувалося створити сквер, але потім плани міської влади змінилися і землю почали роздавати під гаражі. Проти цього виступили жителі навколишніх будинків. Вони створили петицію, яка вже зібрала необхідну кількість голосів.

Голова обласної організації партії» Хвиля " Олексій Станько вирішив втрутитися в цю суперечку. Він розповів, що після розгляду петиції людям дали відповідь, що на цьому місці буде сквер, але продовжили роздавати землю під гаражі.

«Бульвар Данила Галицького є чи не єдиною зоною відпочинку для жителів масиву «Східний». Оскільки за останні роки цей мікрорайон істотно розрісся, сюди заїхали багато молодих сімей з дітьми, жителі «Східного» вимагають додаткових зон відпочинку, де молоді мами могли б проводити час зі своїми дітьми. Однією з таких ініціатив було створення скверу на вулиці Довженка, але, як бачимо, представники Тернопільської міської ради віддають всі зелені зони під гаражі, які надалі об'єднають і переможуть на них комерційну або житлову будівлю» ,- пояснив Олексій Станько.

Ще один представник "хвилі" Арсен Повх розповів, що у кожного району повинна бути своя зона відпочинку. Він вважає, що місцеві депутати повинні лобіювати інтереси громадян, тому він вважає за необхідне створення в кожному районі своєї зони відпочинку. Він також висловив своє обурення тим, що діюча міська влада віддає будь-який клаптик землі під забудову.

Тому представники» хвилі " закликала мера Сергія Надала виконати обіцянку і створити сквер на східному мікрорайоні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що лелека з Тернопільщини знайшов притулок на Прикарпатті, де йому забезпечили комфортне життя серед родичів. Птах не зміг полетіти разом зі своєю зграєю і залишився в Україні. Холоди могли вбити лелеки, але птиці на допомогу прийшли жителі села Романівка Теребовлянського району.

Також Знай повідомляв, що в Підволочеському районі Тернопільської області стався дивний інцидент, в якому постраждала жінка. Незнайомий їй чоловік штовхнув її і схопив за ноги серед білого дня на людній вулиці. Він напав на жертву несподівано.

Нещодавно Знай передавав, що в одному з парків Тернополя виявили мертву тварину без ознак насильства або слідів укусів інших тварин. Фото Тварини розмістили в соцмережі.