Представник ВО» Свобода " та його багаторічний функціонер Леонід Бицюра вийшов з рідної партії. У в суботу 19 Вересня його вже висунули кандидатом на пост мера Тернополя партії Батьківщина Юлії Тимошенко. При цьому Леонід Бицюра залишився безпартійним і другим номером біло-сердечних у списку до Тернопільської міськради.

Про це написало видання Політерно. Як виявилося, Леонід Бицюра має колосальний досвід в роботі в державних структурах і в управлінні містом. За його плечима кілька цікавих і важливих для Тернополя реалізованих проектів, стажування в муніципалітетах в Грузії, Азербайджані, США, Бельгії та інших країнах. Там він переймав досвід державного та місцевого самоврядування, екології, економіки, впровадження освітніх, медичних та інших реформ.

У 2006 році Бицюра став заступником міського голови Тернополя – керував справами виконкому міськради. У 2010 році він став вдруге заступником мера. У 2014-2015 роках працював на посаді заступник губернатора Тернопільської області, а з 2015 року він повернувся на посаду заступника мера.

З початку літа Бицюра планував наступний крок з побудови кар'єри і зблизився з представником Батьківщини Миколою Сліпченко. Нещодавно Бицюра прийняв рішення йти в мери Тернополя за підтримки партії Тимошенко.

Новий кандидат у градоначальники розповів, що він планує змінити структуру міськради, змінити риторику по відношенню до городян і бізнесу. Також він пообіцяв залучити ключових інвесторів до Тернополя.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще