На Тернопільщині жителі села Струсова показали центральній владі, як потрібно будувати і ремонтувати дороги. Вони всі разом взялися за Інструменти і будівельні матеріали, щоб залатати ями і вибоїни. Фото своєї роботи селяни опублікували у Facebook.

Активіст села ігор дзвінка розповів, що в роботі брали участь усі – діти, жінки та чоловіки. Він також зазначив, що всі учасники акції молодці. Людям вдалося відремонтувати 1 кілометр і 200 метрів дороги.

Також активіст розповів, що дорогу знищили проливні зливи, які влітку йшли в селі і в окрузі. Він зазначив, що їм надали якісний матеріал для засипки вибоїн.

Хлопці та чоловіки, дівчата та жіночки, і навіть діти, ВИ ВСІ - МОЛОДЦІ!!! 1 кілометр 200 метрів дороги по вулиці Скала...

Geplaatst door Ігор Дзвінка op Zaterdag 10 oktober 2020

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в селі Суховоля, Володимирецького району, зібралися десятки водіїв, втомлених від труднощів через складний проїзд між селами Стара Рафалівка та поліці. Водії обурені неякісним асфальтом.

Також Знай писав, що мешканці вулиці Лучаківського у Тернополі вирішили давню проблему по-своєму. Вони провели ремонт дороги будівельним сміттям. Ями залатали, якщо це можна так назвати, плитами ДСП.

Нещодавно Знай передавав, що після зняття з посади мера Чернівців Олексія Каспрука в місті почали вестися роботи з наведення порядку. Зокрема, почали вирішувати питання ремонту зруйнованих доріг. Роботи з відновлення асфальтового покриття, з вивезення сміття почалися не самі по собі.