Вітчима, який до напівсмерті побив свого пасинка відпустили під домашній арешт. Що послужило такому рішенню суду з'ясовувало видання "20 хвилин".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в середу, 4 листопада, в лікарню потрапив 4-річний хлопчик, якого напередодні побив вітчим. За словами самого винуватця події, хлопчик погано поводився, вередував. Чоловік вдарив кілька разів дитину по голові і тулубу, після чого взяв його на руки і кинув на підлогу. Мати намагалася зупинити насильство, проте чоловік всіляко відштовхував жінку і продовжував застосовувати силові методи "виховання".

На щастя, жінці вдалося прорватися до сина, забрати його і втекти до сусідки. Звідти вона викликала поліцію і швидку допомогу. Правоохоронці забрали горе-вітчима у відділення та оголосили підозру згідно зі статтею 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

Кімната хлопчика / фото: ГУНП
Кімната хлопчика / фото: ГУНП

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Хлопчика з мамою виписали додому в п'ятницю, 6 листопада. У той же час чоловікові суд обирав запобіжний захід – спочатку це було утримання під вартою, проте наступного дня йому виписали домашній арешт. Що послужило зміні рішення суду - невідомо.

Що примітно, це не перший випадок насильства в їхній родині. Відомо, що роком раніше вітчим вже бив свого пасинка, що помітила його тітка. Вона відвезла хлопчика в лікарню і повідомила про подію в поліцію. Тоді батьки сказали, що хлопчика ніхто не бив, а він сам вдарився.

Після розслідування поліція виписала чоловікові штраф у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів громадян або у вигляді виправних робіт і відпустила додому.

Служба У СПРАВАХ ДІТЕЙ поставила сім'ю на облік як неблагополучну. Дану ситуацію вони відмовилися коментувати журналістам, однак і втручатися в їхні справи намірів не мають.

Будинок / фото: ГУНП
Будинок / фото: ГУНП

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині у водоймі виявили труп літньої жінки, яка напередодні пішла провідати онуку.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Тернополі нахабний злодій обчистив магазин і помчав на таксі.

Також Знай.иа писав, що літня мешканка Тернополя залишилася без грошей і даху над головою через шахраїв.