У Тернополі встановили " Пам'ятник вчителю "образом якого став майстер Йода з фільму"Зоряні війни".

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає Facebook-спільнота "Master Yoda у Тернополі".

Ще в 2017 році одним з переможців Громадського бюджету став "Пам'ятник вчителю". Однак, через те, що його довго не встановлювали, тернополяни взяли ініціативу в свої руки. У 2018 році Сергій Кутузов створив петицію, в якій запропонував присвятити постамент майстру йоді. Заява мешканця знайшла відгук серед інших тернополян і петиція набрала необхідну кількість голосів.

У травні 2020 року спільнота "Master Yoda у Тернополі" відкрила збір коштів на встановлення пам'ятника. А кілька днів тому майстер йоду з'явився на вулиці Качали біля "Леліва – перша старотарнопільська ресторація".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Сергій Кутузов зазначив, що такий монумент приваблюватиме туристів з різних країн. Місце, на якому зараз встановлено пам'ятник – не остаточно, можливо, він ще гастролюватиме вулицями міста.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мер Тернополя Сергій Надал побував на відкритті пішохідного мосту у Тернополі та розповів, як розвивається місто.

Як повідомляв портал Знай.иа, у центрі Тернополя почали руйнувати покинуту будівлю.

Також Знай.иа писав, що у Тернополі малолітні вандали розмалювали меморіальну дошку, встановлену на честь загиблого на Донбасі медика-героя Володимира Вовка.