На Тернопільщині вже два місяці розшукують безвісти зниклу жінку.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці зникнення та прикмети жінки розповідає прес-служба ГУНП в Тернопільській області.

Повідомляється, що співробітники Тернопільського відділення поліції розшукують 35-річну мешканку обласного центру Цирбій Тетяну Василівну. Жінка вийшла з дому ще 1 жовтня 2020 року і досі не поверталася, і не виходила на зв'язок з близькими. Про її нинішнє місцезнаходження нічого невідомо.

Якщо у вас є інформація про її місцезнаходження, або ви бачили Тетяну раніше в місті, прохання повідомити за номером в Тернополі 27-11-70 або на гарячу лінію поліції "102".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Цирбій Тетяна / фото: ГУНП
Цирбій Тетяна / фото: ГУНП

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині поліція розшукує 16-річну дівчину, яка пішла з дому кілька днів тому. До цього дня невідомо її місце розташування. Правоохоронці попросили всіх, хто що-небудь знає про зниклу дівчину надати інформацію на гарячу лінію 102.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Тернопільщині розшукують зниклого чоловіка зі шрамом на обличчі. Він пішов з дому 20 листопада і зник. Чоловік зник безвісти в місті Копичинці Тернопільської області. По сьогоднішній день він не виходив на зв'язок.

Також Знай.иа писав, що на Тернопільщині розшукують жінку, яка пішла з дому і більше не виходила на зв'язок з рідними.8 листопада вона зібрала речі і вирушила в обласний центр, тому вона не повернулася.