Уродженка Тернополя Анастасія Бачинська стала чемпіонкою Європи зі спортивної гімнастики.

Детальніше про це розповідає НОК України в Facebook.

Повідомляється, що жіноча збірна України зі спортивної гімнастики здобула перше "золото" на чемпіонаті Європи в командному багатоборстві. Змагання проходили в турецькому місті Мерсін у суботу, 19 грудня. У Національному комітеті зазначили, що першість зі спортивної гімнастики в командному багатоборстві Україна здобула вперше.

На чемпіонаті Україну представляли гімнастки Діана Варинська, Анастасія Бачинська, Ангеліна Радивілова, Єлизавета Губарєва та Анастасія Мотак. Українкам вдалося набрати 154,663 бала і випередити Румунських суперниць лише на 0,2 бала. Третє місце в змаганнях дісталося команді Угорщини.

Анастасія Бачинська / фото: НОК
Анастасія Бачинська / фото: НОК

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Збірна України / фото: НОК
Збірна України / фото: НОК

Варто відзначити, що кількома днями раніше завершився Чемпіонат Європи зі спортивної гімнастики серед чоловіків. Збірна України здобула 15 нагород, серед яких 5 золотих. Такий результат став найкращим у командному заліку. Їх виступ став найуспішнішим серед українських команд на європейських змаганнях.

Нагадаємо, що легендарна тенісистка повідомила про заручини зі своїм бойфрендом.

Як повідомляв портал Знай.иа, Українська шаблістка і олімпійська чемпіонка Ольга Харлан зуміла вп'яте в кар'єрі завершити сезон на першій сходинці, ставши переможницею світового рейтингу FIE.

Також Знай.иа писав, що юна тернополянка взяла "срібло" на чемпіонаті Європи з боксу - Кличко у спідниці.