Гімнастка з Тернополя перемогла на чемпіонаті Європи зі спортивної гімнастики. Про це розповіли на порталі Тернопільської ОДА.

Повідомляється, що гімнастка з Тернополя Анастасія Бачинська взяла «золото» на чемпіонаті Європи зі спортивної гімнастики, який проходив у Туреччині, в місті Мерсін.

Українська жіноча збірна взяла участь у чемпіонаті Європи. До її складу увійшли: Ангеліна Радивілова, Діана Варинська, Анастасія Мотак Єлизавета Губарєва та Анастасія Бачинська.

У сумі за всі виступи українська збірна набрала 154, 663 бали і стала переможцями чемпіонату. Друге місце посіла Румунія, яка відстала від України на 0,167 бала, а на третьому опинилася Угорщина.

Нагородження збірної України, фото: Facebook.com/EuropeanGymnastics
Нагородження збірної України, фото: Facebook.com/EuropeanGymnastics
нагородження збірної України, фото: Facebook.com/EuropeanGymnastics

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Таким чином українська жіноча збірна вперше стала переможцем у командних змаганнях на чемпіонаті Європи зі спортивної гімнастики. Всіх учасниць збірної нагородили золотими медалями.

Примітно, що українки не вигравали нагород у контитентальній першості зі спортивної гімнастики ще з 2012 року.

Нагадавши, гімнастка з Тернополя стала чемпіонкою Європи-вперше в історії України

Як повідомляв портал "Знай.uа", Усик обзавівся російською підтримкою після скандалу через РПЦ: "з тобою братнє серце"

Також, "Знай.uа" писав, львів'янка переплюнула всіх суперників в інтелектуальній сутичці: "Королева шахів"