У Тернополі сталася бійка. Про це розповіли на порталі поліції Тернопільської області.

Повідомляється, що співробітники Тернопільського відділення поліції розшукують чоловіка, який наніс тілесні ушкодження тернополянину.

Подія трапилася 30 грудня близько 00:00 поблизу магазину "7/23" на привокзальній площі. Поліцейські опублікували відео з камер спостереження, які зафіксували бійку.

На відео можна помітити, як четверо чоловіків розмовляють біля магазину. В один момент між двома з них виникає конфлікт. Спершу порушник штовхнув свого опонента, а потім побіг за ним.

Бійка в Тернополі, кадр з відео: YouTube
Бійка в Тернополі, кадр з відео: YouTube
бійка в Тернополі, кадр з відео: YouTube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У поліції вказали, що порушник завдав тернополянину фізичні каліцтва і в даний момент встановлюється його місце розташування.

У зв'язку з цим правоохоронці звернулися до небайдужих людей, які володіють інформацією про місцезнаходження чоловіка, з проханням повідомити про це за номерами: 21-11-70 (Тернопіль), 097-934-25-92 або на лінію "102".

Нагадавши, п'яний киянин розгромив 7 машин і схопився за серце: "Корпоратив вдався"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові студенти-іноземці влаштували дикий "махач" і рознесли в туалет: "Троє опинилися в лікарні"

Також, "Знай.uа" писав, у Дніпрі на продавця ялинок напав "Грінч": "Відбив нирки і відібрав телефон"