У Тернопільській області 9-річна Настя завела власний блог про сільське життя і за півроку вже встигла набути популярності в соціальних мережах.

Детальніше про шлях блогерства школярка розповіла виданню "Сорока".

"Сонячна" - саме такий нікнейм обрала для себе юна блогерка з Тернопільщини. Всього за півроку Настя Олійник змогла зібрати аудиторію в 12 тисяч чоловік – дівчинка розповідає підписникам про сільське життя і показує, чим жителі села займаються у вільний час.

Настя розповіла, що завела свій блог під час весняного карантину, хоча до цього теж були спроби. Перший її блог зібрав всього 300 підписників, тому вона вирішила залишити цю ідею. А під час карантину, коли робити було нічого, школярка знову спробувала стати блогером, що призвело до успіху.

"Найскладніше було набрати аудиторію, зацікавити її якось, придумувати рубрики, щоб люди не відписувалися",-розповідає Настя.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Працює над блогом дівчинка разом зі своєю сестрою, яка допомагає придумувати рубрики і розвивати сторінку в соціальних мережах.

Звичайно ж, Сонячна неодноразово стикалася з хейтом з боку підписників, проте вона не звертає на них особливої уваги.

"На початку я трохи соромилася через те, що деякі люди писали мені не говорити так по-селянськи, але я їх не слухала і потім вже подолала цей страх,- каже Настя Олійник. - На хейтерів я просто не реагую, тому що так вони зрозуміють, що мені все одно і вже писати не будуть".

Дівчинка розповіла, що в блогерстві її підтримують родичі, друзі і навіть шкільні вчителі. Батьки Насті часто допомагають їй і часом підштовхують дівчинку знімати щось нове і цікаве.

Працювати над блогом далі сонячну змушують її кумири.

"Я дивлюся багатьох блогерів і думаю: "Давай, Настя, і ти щось знімай". Заходжу на їхні сторінки, бачу, що у них багато підписників і мрію в майбутньому їх перегнати. Це дуже надихає мене знімати", - каже юна блогерша.

Вона розповіла, що не підраховувала точну кількість часу, який вона витрачає на блог. За словами Насті, пости вона пише у вільний час, а історії з'являються на її сторінці кожен раз, коли вона займається чимось цікавим.

На закінчення школярка розповіла: щоб стати успішним блогером, необхідно постійно працювати над своєю сторінкою, не звертати уваги на хейт і йти до своєї мети.

Нагадаємо, що мати Скрябіна виготовила подарунки для школярів з Тернополя.

Як повідомляв портал Знай.иа, відомий дизайнер з Тернополя Оксана Чміленко продає на аукціоні капелюшки, щоб потім допомогти онкохворим дітям.

Також Знай.иа писав, що автолюбитель з Тернопільщини створив унікальний позашляховик.