Жінка звернулася до колишнього чоловіка, щоб завести дитину. Цю історію розповіли на порталі "Український простір Прикарпаття".

60-річна Іраїда Сергіївна работате репетитором і одного разу вона приїхала до учня занадто рано. У зв'язку з цим жінка вирішила зайти в піцерію і почекати призначеного часу.

Спостерігаючи у вікно вона побачила автомобіль 35-річного сина Гліба, який був не один, а з супутницею. У їй Іраїда Сергіївна впізнала колишню дружину сина Вікторію, з якою вони розлучилися сім років тому.

Вони вийшли з автомобіля і перейшли дорогу біля житлового будинку. Через 15 хвилин Гліб повернувся один. Іраїда Сергіївна подзвонила йому, сказала, що все бачила і попросила підійти в піцерію.

Тернопіль, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Тернопіль, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Тернопіль, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Жінка не розуміла, які справи у Гліба можуть бути з Вікою. Вони одружилися, коли її синові не було і 20. При цьому Віка на 4 роки старше від Гдеба і за підрахунками жінки, їй повинно вже бути 39 років. Також Іраїда Сергіївна ніколи не могла знайти з Вікою спільну мову, адже та обривала всі спроби подружитися.

Шлюб Гліба і Вікі був не найвдалішим. Вона постійно пропадала на роботі в офісі і не хотіла дітей, а всі справи по дому робив чоловік після роботи.

Так тривало поки в житті Гліба не з'явилася Катя з якою він одружився і завів двох дочок. Вона повна протилежність Вікі-весела, товариська і життєрадісна. При цьому Катя постійно стежить за будинком і виховує дітей. Іраїда Сергіївна з нею швидко знайшла спільну мову і зловила себе на думці що частіше спілкується з невісткою, ніж з сином.

Коли Гліб підійшов в піцерію Іраїда Сергіївна запитала, для чого він зустрічався з Вікою. Син відповів, що його колишня дружина захотіла завести дитину і вони тільки що зробили ЕКО.

Жінка була обурена рішенням сина, адже у нього вже є діти і любляча дружина. Однак той пояснив, що Віка народить для себе і не має ніяких фінансових претензій.

"Катя, природно, нічого не знає і не дізнається ніколи, сім'ю Я утримую відмінно, і ця дитина буде не на шкоду нікому. Своїм дочкам я все забезпечу-і навчання, і підтримку, і любов. А віку шкода по-людськи, вона одна. Уяви себе на її місці! Так хоча б дитина буде. І я буду їм допомагати, я зобов'язаний!" - заявив Гліб.

Іраїда Сергіївна не стала суперечити синові, проте вона досі не знає, як ставиться до цієї ситуації.

Тернопіль, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Тернопіль, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Тернопіль, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Нагадаємо, що український вчитель показав, як насправді виставляють оцінки школярам

Як повідомляв портал "Знай.uа", брати пішли на війну після загибелі батька на Донбасі, не зупинили навіть сльози вбитої горем матері

Також, "Знай.uа" писав, що альпініст на самому верху Евересту відмовився від сходження, щоб врятувати життя друга