У Тернополі прощаються з відомим нотаріусом. Про це розповів Анатолій Козоріз на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 30 грудня відомий нотаріус з Тернополя Ірина Чопик померла від онкологічного захворювання. Жінка боролася за життя протягом п'яти років, проте хвороба перемогла.

Весь цей час тернополяни підтримували Ірину. Багато допомагали їй засобами, а також писали теплі слова підтримки, що допомагало жінці протриматися весь цей час.

Анатолій Козоріз подякував усім небайдужим, хто підтримав сім'ю Ірини після її втрати і був присутній на панахіді 30 грудня.

"Щиро дякуємо всім, хто розділив з нами гіркоту непоправної втрати. Морально і матеріально допоміг і підтримав сім'ю під час горя і відчаю; хто віддав глибоку повагу нашій Іринці, помолився за упокій її світлої душі і провів в останню путь." - написав Анатолій Козоріз.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ірина Чопик, фото: Facebook Анатолій Козоріз
Ірина Чопик, фото: Facebook Анатолій Козоріз
Ірина Чопик, фото: Facebook Анатолій Козоріз

Після цього чоловік запропонував усім провести Ірину в останню путь і помолиться за неї, а також розповів, де пройде похорон жінки.

"Всіх хто бажає пом'янути в Божій молитві Ірину, чекаємо 05 січня 2021 р. о 08-00 на службу Божу в храмі Пресвятої Трійці за адресою: вулиця Чайковського, 1а (праворуч від магазину "Прогрес")" - додав Анатолій Козоріз

Публікація Анатолія Козориза: Facebook
Публікація Анатолія Козориза: Facebook
Публікація Анатолія Козоріза: Facebook

Нагадаємо, що на Закарпатті відійшов у вічність видатний вчений, українці не стримують сліз

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві померла мати Героя України, Місто в сльозах

Також, "Знай.uа" писав, що легендарний Прикарпатський лікар помер від коронавірусу, лікарня в сльозах