На Тернопільщині помер відомий лікар. Про це розповіли на сторінці "ДУ "Тернопільський ОЛЦ МОЗ України"" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 8 січня помер колишній головнфий санітарний лікар Борщівського району-Третяченко Віктор Васильович. У момент смерті йому було 80 років.

"ДУ "Тернопільський ОЛЦ МОЗ України" з глибоким сумом повідомляє, що на 80-му році життя відійшов у вічність Третяченко Віктор Васильович - колишній головний санітарний лікар Борщівського району. "- зазначено в публікації.

Третяченко Віктор Васильович, фото: Facebook ДУ " Тернопільський ОЛЦ МОЗ України
Третяченко Віктор Васильович, фото: Facebook ДУ " Тернопільський ОЛЦ МОЗ України
Третяченко Віктор Васильович, фото: Facebook ДУ Тернопільський ОЛЦ МОЗ України

Віктор Третяченко практично все життя присвятив профілактичній медицині. Він навчався в Київському медичному інституті імені Богомольця. Після закінчення навчання одразу обійняв посаду завідувача санітарно-гігієнічного відділення Підволочинської Райсанепідстанції.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У період з 1976 по 2010 рік Віктор Третяченко працював на посаді головного санітарного лікаря Борщівської райсанепідстанції.

Колеги медика сумують про втрату і відгукуються про нього як про чесну, добру і порядну людину, яка завжди була готова надати допомогу.

"Висловлюємо глибоке співчуття рідним і близьким Віктора Васильовича, сумуємо разом з ними."- додали в публікації.

Публікація ДУ " Тернопільський ОЛЦ МОЗ України: Facebook
Публікація ДУ " Тернопільський ОЛЦ МОЗ України: Facebook
Публікація ДУ Тернопільський ОЛЦ МОЗ України: Facebook

Нагадавши, у Львові померла легендарна медсестра, яка врятувала тисячі життів: "Була нашим ангелом-хранителем"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві помер топ-чиновник, якого поважав Кличко: "Був професіоналом і патріотом"

Також, "Знай.uа" писав, у Львові після важкої хвороби помер легендарний артист, українці в сльозах: "Провів пів життя на сцені"