У Тернополі батьки відпускають дітей гуляти по тонкому льоду у весняну погоду.

Детальніше про це розповідає Telegram-канал "Файний Тернопіль".

Відомо, що тиждень тому в Україну прийшли сильні заморозки, які дозволили річкам і різним водоймам покритися льодом. Однак, вже протягом декількох днів, погода сильно змінилася і на градуснику видніється плюсова температура.

Очевидно, що в таку погоду сніг швидко розтанув, що також стосується і льоду на поверхні водойм. Незважаючи на те, що з боку лід ще здається товстим, провалитися він може в будь-який момент.

Але, незважаючи на таку небезпеку, тернопільські батьки без побоювання відпускають своїх дітей гратися на льоду. Вони не те, що не вважають дану затію поганою, а заохочують її і навіть самі часом виходять на лід.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На опублікованому відео можна помітити, як маленька дитина грається на замерзлому Тернопільському ставку, поки його батьки розважаються неподалік.

Пост  "Файний Тернопіль" в Telegram / скріншот
Пост "Файний Тернопіль" в Telegram / скріншот

Нагадаємо, що у Львівській області з-під льоду на озері дістали тіло потонулого чоловіка. На озері поблизу селища Іванівці Жидачівського району провалилися під лід двоє рибалок.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові посеред вулиці в центральній частині міста помер чоловік.

Також Знай.иа писав, що у Києві відчайдушний молодий чоловік відправився кататися по озеру на мопеді. Така поведінка налякала спостерігачів.