У Тернополі 56-річний чоловік пошкодив маршрутне таксі, за що отримав від правоохоронців кримінальну справу. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Тернопільській області.

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Жижова в Тернополі. Як розповів 48-річний водій маршрутного таксі, 56-річний чоловік на підпитку зайшов у громадський транспорт без засобів індивідуального захисту. Коли він отримав в свою адресу зауваження від водія, почав конфліктувати.

У ході перепалки з водієм маршрутки, чоловік застосував фізичну силу, розбивши лобове скло транспорту та дзеркало заднього виду. Водій звернувся за допомогою до правоохоронних органів.

Маршрутка Тернопіль / скріншот з відео

На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка провела опитування серед очевидців події. В ході розслідування з'ясувалося, що винуватцем інциденту став 56-річний житель Тернополя, який раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За даним фактом порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 КК - хуліганство. Крім цього, на чоловіка складено протокол за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 44-3 КУпАП "порушення правил щодо карантину людей".

Нагадаємо, що на Тернопільщині показали зруйновані дороги.

Як повідомляв портал Знай.иа на Тернопільщині ялина посадили посеред вбитої дороги.

Також Знай.иа писав, що у Тернополі посилять правила карантину і проконтролюють їх дотримання.