У Тернопільській області викрили співробітницю пошти, яка обкрадала чужі посилки, завдавши в цілому збитків на 30 тисяч гривень. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Тернопільській області.

З недавніх пір жителі Тернопільської області почали масово звертатися до адміністрації пошти через пошкоджені посилки. Вони розповідали, що замовляли товари через інтернет, а коли отримували посилку, то вона виявлялася порожньою. По більшій частині, зникали мобільні телефони.

Поліція застосувала слідчо-оперативні заходи і з'ясувала, що до крадіжок причетна 30-річна співробітниця пошти зі Збаразького району. Зловмисниця працювала в цеху обробки поштових відправлень. Коли вона бачила в накладній, що в посилці знаходиться мобільний телефон, то непомітно розкривала коробку, витягала пристрій і запаковувала посилку.

В Тернопільській області співробітниця пошти обкрадала посилки / скріншот з відео

На даний момент правоохоронним органам вдалося довести причетність жінки до п'ятьох фактів незаконного заволодіння чужим майном. Співробітниця пошти зізналася в скоєному та розповіла, що один з телефонів вже здала в ломбард. Решту 4 вона добровільно передала співробітникам поліції.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Мешканці Збаразького району інкримінують ч. 1 і 3 ст. 191 КК України. Слідство триває. Згідно санкції статті, жінці загрожує покарання у вигляді обмеження волі строком від 3 до 5 років або позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю строком до трьох років.

Нагадаємо, що у Тернополі хитрий бізнесмен захопив власне кафе в масці і з автоматом.

Як повідомляв портал Знай повідомляв, що на Тернопільщині виявили отруєні цукерки.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові закрили стоматології.