У центрі Тернополя 88-річна жінка покінчила життя самогубством. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП у Тернопільській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався у вівторок, 20 жовтня, близько 11:00 на вулиці Руській. Мешканка Тернополя, 1932 року народження, вистрибнула з вікна 4 поверху. Очевидці відразу ж викликали на місце події швидку допомогу і поліцію. На жаль, медики лише констатували смерть постраждалої.

За попередньою інформацією, загибла довгий час проживала одна, на вулицю практично не виходила, була фактично прикута до ліжка. Їй допомагали соціальні працівники, а пізніше із закордону повернулася її внучка, яка залишилася доглядати за бабусею.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На момент події дівчини в квартирі не було. Що стало причиною події - невідомо, оскільки загибла не залишила передсмертної записки.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Даний факт був внесений до ЄРДР за статтею 115 Кримінального кодексу України з відміткою "самогубство".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Тернополі від коронавірусу врятували пенсіонерку. Їй 71 рік, і вона зуміла побороти хворобу.

Як повідомляв портал Знай.иа, п'яний житель Тернополя прострілив собі ногу з травматичного пістолета.

Також Знай.иа писав, що українку звинувачують у вбивстві немовляти, суд онімів від її зізнань.