Ветеран АТО з Тернопільщини самостійно виховує 6 дітей. Про це розповів голова благодійного фонду "Милосердя заради майбутнього" Андрій Козак на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що в Лановецькому районі Тернопільської області проживає сім'я Усар, де Ветеран АТО Міхал поодинці виховує 6 дітей. При цьому чоловік справляється з усіма обов'язками і є справжнім прикладом для синів і дочок.

Читайте Знай в Google News!

Михайло проходив службу на Донбасі, проте кинув її після того, як дізнався про смерть дружини. Зараз він виховує 4 синів і 2 дочок. Чоловік допомагає дітям вчити уроки, готує їжу і грає з ними.

Діти Михайла вірять в існування Святого Миколая і написали йому листа, де розповіли про що мріють.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Дорогі українці, діти написали листа святому Миколаю зі справжньою вірою, що він існує. Я знаю, що мрія дуже велика, отримати на сім'ю маленького комп'ютера, машинки і ляльки, але я щиро вірю, що небайдужі люди зможуть втішити мрію цих неймовірно красивих діточок."- написав Андрій Козак.

Діти Михайла Усар, фото: Facebook Andrii Kozak
Діти Михайла Усар, фото: Facebook Andrii Kozak
діти Михайла Усар, фото: Facebook Andrii Kozak

У зв'язку з цим Андрій Козак звернувся до небайдужих людей з проханням допомогти здійснити мрії дітей до новорічних свят.

"Якщо у нас вийде зібрати їм такий подарунок, нехай цей подарунок буде їм від мами, якої їм так бракує. Ви можете завтра не купити чашку кави або ще якусь дрібницю, і Ваші кілька гривень можуть створити справжнє диво" - додав Андрій Козак.

Публікація Андрія Козака: Facebook Andrii Kozak
Публікація Андрія Козака: Facebook Andrii Kozak
Публікація Андрія Козака: Facebook Andrii Kozak

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі підступна хвороба забрала життя маленького янголятка

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленький українець з пухлиною мозку бореться за життя, батьки у відчаї

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові рятують хвору коронавірусом дружину священика та недоношену доньку