Рак обірвав життя 5-річного жителя Тернопільщини. Про це розповіла мама хлопчика Наталія Алексєєва на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 18 грудня помер 5-річний Олександр Алексєєв, який сім місяців боровся зі страшним діагнозом - медулобластома (G IV) мозочка, метастазування супра-субтенторіально і поширення в вертебральний канал з інвазією в спинний мозок (м 3 форма), внутрішня оклюзійна гідроцефалія.

Кошти на лікування дитини збирали всім світом, але на жаль його життя врятувати не вдалося.

"Сьогодні став янголятком наш дорогий синочок, наш Сашуничка ... щиро прошу Помоліться за його душу" - зазначено в публікації Наталії Алексєєвої.

Публікація Наталії Алексєєвої: Facebook
Публікація Наталії Алексєєвої: Facebook
Публікація Наталії Алексєєвої: Facebook

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Прощання з Сашею пройде 20 грудня в місті Чортків по вулиці Вокзальна 1/36 о 13:00.

Також Наталія Алексєєва подякувала всім, хто відгукнувся на біду її сина і допоміг збирати кошти на його лікування. Вона зазначила, що допомога людей дала їй віру в те, що Сашенька житиме і побажала їм Божого благословення.

"З кожною зібраною гривнею ви дали, нам батькам, віру, що у нашого синочка Все Буде Добре!!!! Ви дали надію нашому дитинці на життя! На жаль воля Божа була іншою, але ми віримо, що тепер наша кровиночка в кращому місці, де немає болю, уколів, крапельниць, яких Сашуня так не любив, а там тільки радьте!!! Спасибі всім!!! Нехай Ваша доброта, щирість повернеться вам сторицею!!! Нехай біда завжди обходить ваші будинки, а поруч будуть надійні і вірні друзі!!!" - додала Наталія Алексєєва.

Публікація Наталії Алексєєвої: Facebook
Публікація Наталії Алексєєвої: Facebook
Публікація Наталії Алексєєвої: Facebook

Нагадаємо, що львів'янин Василь Сліпак загинув на Донбасі, земляки зі сльозами згадали про героя

Як повідомляв портал "Знай.uа", юну українку на очах у матері спалює агресивний рак, рідні в сльозах благають про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що для маленьких чернівчан відкрили відділення дитячої консультації, батьки не натішаться